Annuleren & retourbeleid

Wanneer u in onze webwinkel artikelen heeft besteld, dan heeft u na ontvangst een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken. Na verloop van de zichttermijn is de koop een feit.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Wanneer u een artikel wilt retourneren, dient u dit bij ons te melden binnen de zichttermijn van 14 dagen. Deze zichttermijn gaat in nadat het artikel door u in ontvangst is genomen. U kunt een retour schriftelijk of via email aan ons melden. Vermeld hierbij in elk geval uw naam, de artikelen die u wilt retourneren (in het geval u een deel van de bestelling wilt annuleren), en het ordernummer. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen), hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Nadat u de retour gemeld heeft, heeft u tot uiterlijk 7 dagen na verstrijken van de zichttermijn de tijd om de artikelen aan ons terug te sturen.

Artikelen dienen in ongebruikte, onbeschadigde staat te worden teruggezonden, in, voor zover redelijkerwijze mogelijk, originele verpakking.

Artikelen kunnen, voldoende gefrankeerd, te worden gestuurd aan onderstaande retour adres:
BlikkenAutos.nl
Gravenstraat 12
3311 BC Dordrecht
Nederland

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Reeds door u betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten.

Als u een gedeelte van de bestelling wilt annuleren, wordt de aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling aan u teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor uw rekening.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan BlikkenAutos.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Hoe zit het met verzendkosten van het retourneren?

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor uw rekening.