Verzenden en Tarieven

Snel en voordelig verzenden via Belle Chambre

Binnen Nederland:

  • Bezorging binnen 48 uur 
  • Verzendkosten: €3,95 
  • Bij een bestelling boven de €75,- is verzenden gratis.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten per zending zijn slechts €3,95. Bij een bestelwaarde vanaf €75,- zijn de verzendkosten binnen Nederland zelfs geheel voor ons.

Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

Uw bestelling wordt in de regel binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd, doch uiterlijk binnen 30 dagen. Indien u een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde werkdagdag of anders de volgende werkdag door ons verwerkt en ter verzending aangeboden aan DHL/Selektvracht. DHL/Selektvracht levert dan het pakket de volgende werkdagdag bij u af. In veel gevallen zult u uw bestelling dus al de volgende dag in huis hebben. Let op: Er wordt niet op zaterdag, zondag en maandag bezorgd. Bestelt u dus op donderdag, dan wordt uw pakket in de regel op vrijdag of dinsdag afgeleverd. Bestelt u op vrijdag, dan wordt het pakket in de regel op disndag of woensdag afgeleverd.

Voor meer informatie over de bezorgdagen en tijden van Selektvracht, zie het schema hieronder:

 Selektvracht bezorgdagen en tijden

 We doen ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We zijn echter wel afhankelijk van de pakketverzenders.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling door ons verwerkt is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht via email. U ontvangt ook van DHL een email met tracking gegevens.

Wat als ik niet thuis ben?

Indien u niet thuis bent, kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd. U krijgt hiervan een notificatie. Het kan ook zijn dat DHL later nog een poging doet het pakket bij u te bezorgen.

In de regel worden twee pogingen gedaan het pakket bij u af te leveren. Lukt ook de tweede poging niet, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde DHL distributiecentrum. U krijgt hiervan bericht. U kunt het pakket daar dan een week lang ophalen. Is het pakket dan nog niet opgehaald, dan wordt het naar ons teruggestuurd. Let op, aan dat laatste zijn voor ons kosten verbonden die we aan u zullen doorberekenen, mocht u de bestelling dan alsnog geleverd willen krijgen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt uw bestelling ook afhalen. Hiervoor kiest 'afhalen' als verzendmethode tijdens het afronden van uw bestelling. Voor het afhalen maakt u bij voorkeur een afspraak.

 

Verzenden naar het buitenland

  • Verzending naar Belgie: €7,50
  • Verzending naar Duitsland: €8,50
  • Verzending naar Luxemburg: €8,50
  • Verzending naar overige landen West-Europa: €12,50

Ook bij verzending naar het buitenland kunt u de status van uw bestelling volgen via de tracking site van DHL.